Alla inlägg den 4 september 2015

Av Anders Björk - 4 september 2015 13:41

Det blev ju inte mycket till sommar här hemma i Sverige. Jo, visst blev det ett par helt OK veckor i augusti, men då hade ju merparten av oss börjat jobba igen. När sommaren inte lever upp till våra förväntningar vädermässigt får man börja snegla på vart man ska resa i höst. Jag skulle till exemple gärna njuta av vädret på Mallorca i oktober. För det behöver ju inte vara 30 grader varmt och strandhäng när man åker på semester i oktober. Man vill ju bara ha lite lagom värme och framförallt sol. Sol så att man kan få ladda upp med ordentligt av d-vitamin inför den långa vintern.


Mallorca har ju dessutom väldigt mycket att erbjuda som inte handlar om att sola och bada. För även om man kan göra det i oktober, så kan man ju lika gärna strosa runt i Palma, vandra eller besöka vingårdar. Det är på sätt och vis trevligare att åka till Mallorca i oktober eftersom det gärna blir allt för varmt i juli och augusti.


Andra trevliga platser med bra väder i oktober är Malaga och Marbella på sydkusten. Hit kan man dessutom ofta flyga billigt, vilket ju inte gör saken sämre. Så fram med solhatten och slå dig ner på ett kafé, njut av solen och dricka en caffe con leche. Det är livet det!


#mallorca #oktober #väder

Ovido - Quiz & Flashcards